Nieuws

VACATURE

 

Bedrijfsprofiel

 

FlorAmor is een vooraanstaand tuinbouwbedrijf en Europees marktleider in de teelt en verhandeling van azalea en is ook actief in tal van andere potplanten zowel voor binnen als buiten. FlorAmor is gevestigd te Lochristi.

FlorAmor  is een onafhankelijke KMO, gewaardeerd en gerespecteerd als betrouwbare partner in de tuinbouwsector. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal in ons denken en handelen.

 

Ter versterking van onze organisatie en om onze groeiambities waar te maken, zoeken we een (m/v):

 

 

Assistent warehouse-supervisor  

 

 

Functieomschrijving

 

Als assistent warehouse supervisor sta je in voor het ontvangen en stockeren van inkomende goederen, het voorbereiden van klantdocumentatie (labels en veilbrieven) en voer je controles uit op het gebied van kwaliteit en correctheid van de uitgaande goederen. Tot jouw takenpakket behoort ook de administratieve afwerking van de bestellingen, alsook de controle van de voorraad en de stocktelling.

 

Je rapporteert rechtstreeks aan de warehouse supervisor en in diens afwezigheid aan de logistiek manager die beiden zullen instaan voor de opleiding en begeleiding. Je wordt geïntegreerd binnen een bedrijf met een cultuur gericht op samenwerking en inclusie.

 

 

Profiel kandidaat

 

Voor deze functie zoeken we iemand die nauwkeurig en ordelijk is en die overweg kan met computers voor het verwerken van de bestellingen en het printen van labels. Flexibiliteit is jouw tweede voornaam en je bent een teamplayer.

 

Werkervaring in een verwante job is gewenst, doch geen absolute noodzaak. Wij geven vanuit onze eigenheid graag kansen aan iedereen, dus ben je toe aan een carrièreswitch, leergierig en gemotiveerd, kom dan zeker eens op gesprek.

 

 

 

Vereiste competenties:

 

o Je bent digitaal vaardig en leergierig

o Je bent nauwkeurig en ordelijk

o Je bent stressbestendig

o Je bent een teamplayer

o Je spreekt Nederlands en/of Engels, bijkomende talen zijn een pluspunt

 

Aanbod

Wij bieden je een boeiende uitdaging, waar je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een voltijdse functie waarbij de mogelijkheid geboden wordt om de zomermaanden zo goed als vrij te houden. Een marktconforme verloning wordt voorzien in functie van de jobinhoud.

 

Interesse in deze uitdaging? Draag je persoonlijk onze bedrijfswaarden uit én lijkt deze uitdaging de geknipte job voor jou, stuur dan je begeleidende brief en cv door naar Vanessa Van Puyvelde :Personeel@floramor.be

 

Flandresse website (105)
20210824_FlorAmor_opendeurdag2021_TomGorre_131
Flandresse website (152)